Do boljšega počutja sem prišel, ko sem ugotovil, da potrebujem razstrupljanje telesa

Moje počutje je bilo katastrofalno, nikakor nisem prišel k sebi, počutil sem se zelo slabo, bilo mi je slabo, bil sem brez moči, občutek sem imel, da imam vročino, v ustih sem čutil kislino. To počutje se je vleklo tako dolgo, dokler nisem ugotovil, da potrebujem razstrupljanje telesa in nič drugega.

Pošteno sem bil že prestrašen za glede svojega zdravja, ker nikakor nisem prišel iz tega ven, da bi se dobro počutil, jedel sem vse žive vitamine, minerale a moje počutje se ni izboljšalo. Tako mi je en dan bilo slabo in sem pil samo čaj, zvečer sem se že boljše počutil, drugo jutro pa sem prav začutil, da mogoče potrebujem razstrupljanje telesa, ker je moje telo čisto zapacano. To pa mi je dalo misliti ravno zato, ker sem se boljše počutil, če nisem jedel in sem pil samo čaj. 

Takoj sem šel v akcijo za razstrupljanje telesa, ker druge izbire nisem imel, lahko bi šel se samo do zdravnika, a vem, da bi mu povedal takšne simptome, da mi enostavno ne bi mogel pomagati. Edino dobro bi bilo, da bi dal pregledati kri, blato in urin. A  prvo sem šel na razstrupljanje telesa, ker sem prav čutil, da je to tisto pravo, kar potrebujem. 

Spomnil sem se, da že nekaj časa ne jem zdravo, ker obožujem sladko in kar hitro se je zjutraj zgodilo, da sem namesto zajtrka, pojedel kaj sladkega in spil kavo, čez dan pa sem jedel bolj malo, seveda pa sem si potem zvečer delal močne večerje. Seveda je telo potrebovalo razstrupljanje telesa, tudi kilogrami so nabrali. Tako, da ko sem začel razstrupljanje telesa, sem tudi shujšal, počutje se je izboljšalo, najbolj pa mi je bilo všeč, ker sem dobil nazaj energijo, ki je nisem imel več in so mi bili vsi dnevi naporni.