Nepremičnine Primorska so najdražje in najlepše

Kje v Sloveniji bi najraje živeli, če bi imeli možnost izbirati? Vsak človek ima določene prioritete in veliko ljudi bi sigurno odgovorilo, da je Primorska tista, kjer bi živeli najraje, kajti nepremičnine Primorska so med najlepšimi in klima je takšna, da ti omogoča lepo življenje. 

Ko sem bil na dopustu na Primorski, sem se vsak dan sprehajal in videl res lepe nepremičnine Primorska. Tako sem se marsikdaj vprašal, ko sem videl ta prestiž, od kod ljudem toliko denarja, nekateri pa še za osnovne življenjske potrebe nimajo. Kajti moramo priznati, da so nekatere nepremičnine Primorska res lepe in prestižne, potrebno je imeti veliko premoženja, da si lahko postaviš takšno nepremičnino. 

Seveda bi živel na morju, ampak nimam te možnosti, ker se zavedam, kako drago je vse skupaj. Mladi domačini imajo to prednost, da lahko živijo pri starših. Opazil sem tudi, da imajo na Primorskem zelo velike hiše, ravno zaradi tega, ker več generacij živi v eni hiši. Tako imajo rešen problem. Veliko pa jih tudi služi z oddajanjem stanovanja, tako kateremu od družinskih članov ni potrebno več delati, ker imajo dovolj denarja z oddajo stanovanja. 

Je pa vse več prestižnih nepremičnin, ki jih ne gradijo domačini, ampak tujci. Te nepremičnine Primorska so še najlepše. Kajti tisti, ki ima denar, si bo zgradil prestižno vilo na primorskem, ker ima to možnost. 

Tiste prestižne nepremičnine Primorska niso v samem mestnem jedru, ampak so vedno malo izven mest. Kajti te nepremičnine Primorska imajo po navadi tudi bazen in lepo okolico. Vse več je takšnih prestižnih nepremičnin in vse več jih še bo. Nekateri ljudje imajo enostavno denar in si lahko to privoščijo. Je pa res, da takšne nepremičnine Primorska ne moreš imeti, če nimaš veliko denarja. Kajti vrednost teh nepremičnin gre v višave in le bogataši so tisti, ki jih lahko imajo.