Rolete potrebuje vsako okno

Okna na hiši ali v stanovanju so za to, da pride svetloba v naš prostor, včasih pa potrebujemo zasebnost ali zatemnitev prostora, to pa potem rešujemo tako da montiramo rolete, lahko montiramo zunanje rolete, notranje rolete, nadokenske rolete, paš tiste, za katere mi mislimo, da bi nam najboljše ustrezale. Tukaj ni pravila katere so prave, vse bodo služile svojemu namenu, vi pa se morate odločiti, katere boste izbrali. Po navadi ljudje rolete kupujejo na podlagi:

  • Denarja
  • kakšna okna imajo
  • izgled hiše.

To naj bi bili poglavitni dejavniki, katere rolete izbrati, zunanje, nadokenske notranje rolete.

Mi za naša okna smo izbrali notranje rolete, kajti nismo želeli, da bi rolete bile zunaj, nadokenske nam niso bile všeč in tako smo izbrali notranje. Lahko smo izbirali med barvami, katerih je na izbiro res veliko in tako poskrbeli, da so prav rolete naredile naš dom bogat in izgled je bil čisto drugačen, bolj topel, ker smo se pošteno bali, da bodo notranje rolete skazile prostor, smo na koncu bili toliko bolj presenečeni nad lepim izgledom. 

Tako smo dobili lep izgled, zasebnost in tudi malo toplotne izolacije, saj tako zadržujejo toploto, da ne uide skozi okno in omogoča, da je prostor bolj topel. Tako smo dobili toplotni in tudi zvočni izolator, ki so nam dale prav notranje rolete.

Če pa pomislimo, da je danes na svetu ogromno vlomov, smo z notranjimi roletami tudi poskrbeli za to, dajejo nam protivlomno zaščito.

Kar pa se tiče popravila in servisa pa vsako podjetje za to posrbi in jih lahko bilo kdaj kontaktirate in prišli bodo pogledat vaše notranje rolete, v čem je nastal problem in ga rešili. Rolete so narejene iz kakovostnega materiala in odpornega na vlago, tako da se ne potrebujete bati, da vam ne bodo notranje rolete služile dolgo in se ne bodo kvarile, zvile ali poškodovale.