Pleša, ki jo je naredilo odstranjevanje znamenj počasi, izginja

Minilo je nekaj mesecev, ko mi je odstranjevanje znamenj odstranilo najbolj neprijetno znamenje. To je bilo izredno veliko znamenje na lasišči. Največjo težavo okli tega sem imela zato, ker tam nisem imela potem nič las, ampak plešo premera dobrih dveh centimetrov. Najbolj me je bilo stran, da se to ne bo rešilo samo s kakšnimi mazili. Lasersko odstranjevanje znamenj je vseeno zelo nepredvidljivo za takšne stvari in obstajala je velika možnost, da ne bo tako preprosto. Zlasti, ker že prej ni bilo tam veliko las.

Uporabljala sem neko kremo, ki sem jo kupila preko priporočil in menda dela čudeže tudi tam, kjer je že pleša. Imela sem zelo majhno upanje, da je odstranjevanje znamenj vseeno bolj nedolžno, kakor je videti.

Pleša, ki jo je naredilo odstranjevanje znamenj počasi, izginja

Po enem mesecu sem pa prvič zatipala nekaj kocin, ki so začele rasti tam, kjer je bilo prej znamenje. Danes je mimo vel kot tri mesece in že imam tam nekaj las. Še vedno imam večino časa spete lase, ker večina ne ve, da je bilo tam na delu odstranjevanje znamenj in imajo lahko čudne reakcije na to, ko vidijo plešo. Meni se pa ne da s tem ukvarjati, ker se že brez tega ne počutim najboljše. Zadnjič me je znanka napadla, da če vem, da imam tam zadaj zelo veliko plešo in me je takoj začela spraševati, ali imam kakšne težave z zdravjem. Seveda je mislila, da sem zbolela za rakom, pa še tisti dan sem bila res bleda v obraz, ker sem spala komaj štiri ure. Potem sem jo pa komaj pomirila, da sem ji vse razložila. Njo je skoraj kap, meni je bilo pa blazno neprijetno, ker sem sem ugotovila, da se tista pleša tam vidi bolj, kakor sem mislila. In ker tam ravno ne piše, da je bilo odstranjevanje znamenj na delu, je bolje, da poskrbim, da se to ne vidi.