Ko je potrebno čiščenje odtočne cevi, pomeni da se je ta zamašila

Ste že kdaj naročili čiščenje odtočne cevi? Sama sem imela zamašene cevi in res si nisem želela poklicati strokovnjakov, da bi mi to rešili, ker sem vedela, da ne bo poceni. Vseeno sem poklicala in vprašala za ceno, meni je bilo predrago. Ker sem živela sama, nisem vedela, kaj moram narediti, saj se na čiščenje odtočne cevi res ne spoznam.

Poklicala sem mojega očeta, za katerega sem vedela, da marsikaj zna. Vprašala sem ga, če obvlada čiščenje odtočne cevi in moj oče je vedno pripravljen pomagati. Tako mi je obljubil, da bo prišel popoldan pogledat, kaj lahko naredi. Res sem bila vesela, pa še nisem vedela, ali bo lahko rešil ali ne. Vedela pa sem, da se bo potrudil. Ko je popoldan prišel in me vprašal, kje potrebujem čiščenje odtočne cevi, da je lahko šel pogledat, sem jaz upala, da mi bo rekel, da to lahko naredi on. Kar nekaj časa je gledal in mi ni povedal, kako in kaj. Malo me je že skrbelo, potem pa je začel delat. Delal je dve uri, vse cevi je odvil, naredil je čiščenje odtočne cevi z vodo, nato pa je rekel, da sem imela zamašeno cev čisto zgoraj in da je sedaj vse ok.

Nič ni bilo tako zelo narobe, tako da mi je dal prav, da sem prvo poklicala njega, ker bi me strokovnjaki za čiščenje odtočne cevi drago stali. Sedaj bom pozorna, da vsake toliko v lijak vlijem vročo vodo, zraven pa bom pozorna, da v lijak ne dajem odpadne hrane. Le tako bom rešila, da ne bo potrebno čiščenje odtočne cevi ponovno. Kajti lahko se tako zelo zamaši, da mi tega oče ne bo mogel prešiti in bom res morala drago plačevati za čiščenje odtočne cevi, tega pa si res ne želim.