Kakšen je trenutni trend trepalnic?

Vemo, da lahko z popolnim pogledom še kako zasije naš obraz. Oči na obrazu imajo velik pomen. Da pa poskrbimo in naredimo popolni make up oči je pa že skoraj nuja. Zavedamo se, da gostih in dolgih trepalnic si že želi vsaka ženska. Zato se posega po različnih serumih, raznovrstnih maskarah z volumnom ali pa si naredijo umetne trepalnice.

Danes je trend, da so trepalnice res dolge, ni tako pomembna gostota, to je odvisno kakšen make up ženska rada nosi, kar pa se dolžine trepalnic tiče, pa vsekakor čim daljše. V modnem svetu se je zgodilo to, da so in tako dolge trepalnice, da ima naravne le redko katera.

In če hočemo ali ne, si bomo morale priskrbeti ali briljantno maskaro za podaljševanje trepalnic ali pa si jih bomo dale podaljšat. Res je da lahko uporabljamo tudi serum, ampak takega efekta žal ne bomo dosegle.

 Obstajajo še različni naravni načini za lepe dolge trepalnice, katerih se morate držati, pa si jih nekaj poglejmo:

  • Maska iz jajc bo preprečila, da vam ne bodo odpadale
  • Aloe vera pospeši rast
  • Zeleni čaj je poln vitaminov
  • Različna olja, kot so kokosovo, masleno, ricinusovo bodo vaše trepalnice nahranila
  • Vazelin dela čudeže
  • Poskrbite in počešite trepalnice z staro oprano maskaro
  • Če se le da, se odpovejte vodoodporni maskari.

Nekaj priporočil, če hočete vztrajati pri svoji naravni lepoti vaših oči, definitivno priporočljivo.

Kdaj pa se pustite razvajati in zavijte v salon, tam pa vam bodo z veseljem priskočile punce na pomoč in vam naredile vaš sanjski pogled z umetno podaljšanimi trepalnicami. Če bodo upoštevale vse vaše želje boste več kot zadovoljne in hitro bo spet prišel čas, ko boste zavile ponovno v salon po vaš popolni pogled, ki ga bodo pričarale prav trepalnice. Pa ne pozabite, da boste v času z modo! Kar pogumno.