Erotična masaža je pozitivno vplivala na moje življenje

Priznam, sem redni obiskovalec erotične masaže. Njihov salon obiskujem vsaj dvakrat mesečno, saj se v njem v družbi privlačnih in lepih mladenk popolnoma sprostim. Sem že nekoliko v letih, vendar se družbe lepih deklet nikoli ne branim. Doma imam ženo, vendar erotična masaža ni varanje. Predvsem mi zagotavlja sprostitev in mi vedno znova vlije potrebno dozo samozavesti. Res je, da so tovrstne masaže precej drage, vendar imam k sreči toliko denarja, da lahko z njim razpolagam tako, kot želim.

Posebej všeč mi je, da je erotična masaža tako diskretna. Ni namreč možnosti, da bi v salonu srečal nekoga drugega ali da bi kdor koli izvedel, da si jo obiskal, razen, če mu tega ne poveš sam. Sam se z obiski erotične masaže ne hvalim prijateljem, saj bi se hitro razširile govorice, da obiskujem prostitutke. Znašel bi se v položaju, ko bi se moral braniti, čeprav bi vedel, da imam prav, vendar svojega prava verjetno ne bi dosegel. Lahko bi si potencialno uničil celo življenje, česar pa ne želim tvegati.

Erotična masaža poteka tako, da se udobno namestiš na masažno mizo. Ko vstopi prijetna maserka, naolji tvoje telo in te začne masirati z erotičnimi gibi. Pri tem je oblečena v izzivalno erotično perilo. Na voljo je tudi body to body erotična masaža, ki je nekoliko dražja od klasične. Občasno si omislim tudi to. Z dekleti se marsikdaj znajdem tudi v jaczziju. Dve dekleti v kopalkah plešeta pred mano v banji, jaz pa srkam penino in si ogledujem njuni zadnjici. Nato se mi ena usede v naročje in nežno pleše na mojih kolenih. To je vsekakor nepozabno doživetje, ki ga priporočam vsakemu moškemu. Erotična masaža je vredna svojega denarja. Za stalne stranke, kot sem jaz, si občasno omislijo tudi posebne popuste, akcije in ugodnosti. Da o rojstnodnevnem darilu ne govorim.